MS Disain

toode(t) - 0,00

Cricut Mug Press

 

209,00 €
Tootekood: 2008736
Kaubamärk:
Ühik: tk
Laoseis: Laos
Tarneaeg: 1 - 3 tööpäeva

Kingi Cricuti Mug Press'iga erksad, professionaalse kvaliteediga isikupärastatud tasse.

Lihtsalt loo oma disain, kasutades Cricut Infusible Ink materjale, kinnitage see oma tassile ja laske Mug Pressil ülejäänu teha! Ilma manuaalse temperatuuri või rõhu seadistamiseta on lihtne dekoreerida Infusible Ink-iga ühilduvaid tasse* ainulaadse loomingu või tekstiga.

Patenteeritud soojusplaat koos tsooniküttega loob suurepäraseid ja püsivaid tulemusi. Täiuslikud kingitused perele, sõpradele, õpetajatele, naabritele ja töökaaslastele pole kunagi olnud nii lihtsad.

Infusible Ink toodete jaoks optimeeritud unikaalne Mug Press on ideaalne täiendus igale Cricuti lõikamismasinale. Järgige hoolikalt juhiseid aadressil cricut.com/make-mugs.

NB! Ainult täiskasvanutele! Kasutage hästi ventileeritavas kohas. Soojusülekande ajal eraldub aur. Vaadake cricut.com/help/infusible-ink-warning

*Kasutamiseks koos infusible Ink materjalidega ühilduvate tassidega, 350–470 ml sirge seinaga; 82–86 mm läbimõõduga tassid +/- 1 mm

*Kasutamiseks ainult sublimatsiooni või polümeeri kattega tassidega, 350–470 ml sirge seinaga; 82–86 mm läbimõõduga tassid +/- 1 mm.